PVC stolarija

Veka_logo-staklo300-400_03Prozore, ulazna i balkonska vrata izrađujemo od njemačkog proizvođača profila „VEKA“ , već dugi niz godina vodeći i s najboljim referencama proizvođač profila u Hrvatskoj i u Europi.
„VEKA“ profili se odlikuju izuzetno visokom otpornošću na utjecaje vjetra, sunca i soli, te nisu podložni tome da požute na dugotrajnoj izloženosti suncu.

Koristimo linije Softline 70 AD s dvije brtve, Softline 70 MD s tri brtve te Softline 82 AD s dvije brtve i Softline 82 MD s tri brtve


ŠTO SVE PROIZVODIMO?

PVC Prozori

Izvana, PVC prozori oslikavaju osobni karakter vaše kuće ili stana, dok iznutra imaju zadaću propustiti dovoljnu količinu svjetlosti i pružiti ugodan estetski osjećaj. Također vas moraju zaštiti od buke i hladnoće, zadržavajući toplinu unutar doma, uz mogućnost jednostavnog održavanja i čišćenja.

Za sve detaljnije informacije slobodno nas kontaktirajte kako bi dogovorili konzultacije o profilu za PVC prozore najprimjenjenije vašem domu i mogućnostima

NAPOMENA: Klikom miša na sliku profila otvarate PDF katalog

Softline 70 AD:  Veka_Softline_70AD

 • 5-komorni profil sa 70 mm osnovne dubine ugradnje  
 • izolacijske vrijednosti do Uw = 0,76 W / (m²K) kada se koristi izolacijski trostruko ostakljenje s UG 0,4 W / (m²K)
 • klasične konture s blago zaobljenim rubovima, osobito malih vidljivih površina i sivim brtvama
 • posebno niski troškovi održavanja zahvaljujući homogenim površinama i površinski ravnim lajsnama.
 • optimalna stabilnost za dugotrajnu funkcionalnost i zadržavanje vrijednosti
 • također su pogodne za proizvodnju paralelnih kliznih vrata i nagibno otvaranje.

 

 Softline 70 MD:   Veka_Softline_70MD

 • 5-komorni profil sa 70 mm osnovne dubine ugradnje s centralnom brtvom
 • izolacijske vrijednosti do Uw = 0,73 W / (m²K) kada se koristi izolacijski trostruko ostakljenje s UG 0,4 W / (m²K)
 • trostuko brtvljenje pruža idealne vrijednosti izolacije i pomaže smanjiti troškove grijanja i vanjske buke
 • klasične konture s blago zaobljenim rubovima, osobito malih vidljivih površina i sivim brtvama
 • posebno niski troškovi održavanja zahvaljujući homogenim površinama i površinski ravnim lajsnama.
 • optimalna stabilnost za dugotrajnu funkcionalnost i zadržavanje vrijednosti

 

 Softline 82 AD   Veka_Softline_82AD

 • profili od 82 mm je inovativni sustav s više komora, odličan za toplinsku izolaciju
 • izolacijske vrijednosti do Uw = 0,71 W / (m²K) kada se koristi izolacijski trostruko ostakljenje s UG 0,4 W / (m²K)
 • ostakljenje od 28 mm smanjuje broj toplinskih mostova
 • vrlo lako se čiste s obzirom na ravnu površinu između krila i okvira
 • klasičan dizajn i nepretenciozan izgled
 • može se koristiti za bilo koju novu izgradnju ili renovaciju
 • najviša VEKA klase A kvalitete s debljinama stijenki u skladu s DIN EN 12608

 

 Softline 82 MD   Veka_Softline_82MD

 • profili od 82 mm je inovativni sustav s više komora, odličan za toplinsku izolaciju
 • izolacijske vrijednosti do Uw = 0,67 W / (m²K) kada se koristi izolacijski trostruko ostakljenje s UG 0,4 W / (m²K)
 • ostakljenje od 28 mm smanjuje prijenos topline
 • univerzalno pogodan za novogradnju i projekte obnove kuća
 • debljina zida na najvišim standardima kvalitete RAL ‘Klasa’ (DIN EN 12608)
 • sustav s tri brtve štiti od buke, hladnoće, vlage i vjetra

>> VEKA, PALETA BOJA  – nudi široku lepezu boja i tekstura ‘drveta’ koja može zadovoljiti ukus i onih najprobirljivijih. Boju prozora možete izabrati u skladu s bojom fasade Vaše kuće ili zgrade. > Katalog boja možete pogledati OVDJE


 VEKA Showroom

Sa samo par klikova mišem, možete doživjeti interaktivni svijet Veka proizvoda: Izborom jedne od nekoliko građevina, otvorit će Vam se mogućnost odabira ugradnje različitih tipova prozora i vrata, te saznati zanimljivosti o tehnici Veka PVC profila.


PVC Ulazna vrata  Veka-door_softline70_01

U izradi ulaznih vrata koristimo profile izrađene od visoko vrijednog tvrdog PVC – a. Ovaj materijal otporan je na vremenske uvjete i UV-zrake, nudi izvrsnu toplinsku i zvučnu izolaciju.
Veliki izbor dekorativnih PVC panela za vrata zadovoljit će i najzahtjevnije kupce. Ulazna vrata proizvode se u jednokrilnoj i dvokrilnoj izvedbi. Sva naša vrata okovana su sigurnosnim bravama.

Jednokrilna vrata

Optimalne dimenzije jednokrilnih vrata su od 1000 do 1100 mm (širina), od 2000 do 2100 mm (visina) bez nadsvjetla. Nadsvjetlo ima i mogućnost otvaranja kao obični kip-prozor ili ventus.

Dvokrilna vrata

Optimalne dimenzije dvokrilnih vrata su od 1400 do 1700 mm (širina) s pomoćnim krilom, a od 1700 do 2000 mm (širina) s mogućnošću dva ista krila.


PVC Klizne stijene   Veka-lift-slide-door_vekaslide70_01

Za idealan panoramski pogled i prirodno osvjetljenje prostorije – PVC klizne stijene savršen su izbor. Patite li od potrebe za maksimalnom iskoristivošću svakog centimetra ili jednostavno imate oko za estetsku ugodu, želite li vizualno otvoriti gotovo čitavu stranu prostorije, želite li pripojiti dnevni boravak balkonu ili zimskom vrtu, najelegantnije rješenje nalazi se u tri male riječi – PVC klizne stijene. Osim što su više nego jednostavne prilikom rukovanja, PVC klizne stijene omogućuju vrlo širok izlaz – baš onakav kakav trebate i želite, a istovremeno zauzimaju minimum prostora prilikom otvaranja.
Mogu biti otklopno klizne i podizno klizne koje se koriste samo za velike širine primjerice za bazene i slično.


PVC Balkonska vrata

Balkoni i lođe mnogima su često najdraža prostorija u kući ili stanu. Zbog otvorenosti s najmanje jedne strane balkoni i lođe brzo se prljaju – zadržavajući prašinu u kutevima PVC prozora i balkonskih vrata, a uz malu pomoć vjetra ista se brzo unosi i u unutrašnjost Vašeg životnog prostora. S obzirom na to da su svi naši PVC profili napravljeni od tvrdih, glatkih materijala s fino zaobljenim rubovima – povremenim, jednostavnim čišćenjem vanjske strane PVC balkonskih vrata, lako se održavaju čistima.

PVC harmo stijene

PVC Harmo stijene su vrhunsko rješenje ako u ljetnim danima želite Vaš dnevni boravak ili terasu spojiti s vrtom. Višekrilna PVC harmo stijena funkcionira kao niz balkonskih vrata.
U izvedbi sistema otvaranje krila 3 + 1, 5 + 1 i sl., jedna uvijek možete otvoriti otklopno-zaokretno i koristiti kao standardna balkonska vrata za izlaz na balkon ili terasu. Ostala krila jednostavno možete u cijelosti odgurati u drugu stranu i tako dobiti maksimalnu veličinu otvora.


Rolete    Veka-roller_vekavariant_01

Osim očite funkcije zaštite od sunca, koje nam za ljetnih dana često zadaje glavobolje, aluminijske i PVC rolete omogućuju nam i dodatnu zaštitu u vidu toplinske i zvučne izolacije. Lamele aluminijskih roleta ispunjene su poliuretanskom pjenom što ih čini čvršćima, dok istodobno umanjuju prodor buke i topline za čak 25%. Sve tipove roleta, kao i dodatne mogućnosti istih, moguće je jednostavno i brzo montirati prilikom gradnje novog objekta ili sanacije postojećeg stana ili kuće.