Ormari-ugradni


UGRADNI ORMARI PO MJERI

Kako bi smo mogli riješili problem nedostatka prostora za odlaganje stvari, najbolje rješenje je izraditi namještaj po mjeri i na taj način iskoristiti svaki centimetar prostora koji vam je na raspolaganju, a pri tom nije se potrebno odreći izgleda prostora u kome se želite osjećati ugodno.

Želite li maksimalno iskoristiti prostor odlučite se za praktične
ugradne ormare

Za razliku od serijskog namještaja koji je zadanih dimenzija, ormari izrađeni po mjeri omogućit će vam maksimalno prilagodbu namještaja prostoru.

Ugradne elemente praktičnim čini upravo to da kupac može sam odlučiti što mu je u ormaru potrebno: vješalice, ladice…ili naprimjer police koliko prostrane da budu. Također će sam odlučiti jesu li mu bolja šira ili uža vrata koja mogu biti krilna ili klizna.

Ugradni ormari omogućuju iskoristivost prostora do stropa, no treba napomenuti da predmeti na toj visini su teško dostupni.

Ugradnim ormarima može se ispuniti svaki prostor. Na primjer, kosine u potkrovlju ili ispod stepeništa, kuhinje manjih dimenzija i niše između nosivih zidova, s tim da ugradni ormari ne moraju isključivo biti smješteni između dvaju zidova, tako da se na zid mogu oslanjati samo jednom stranom, biti bez pozadine, pa čak i bez bočnih stijenki.

U izložbenom salonu DRVOtehnike stručno osoblje stoji Vam na raspolaganju za osmišljavanje svih etapa izrade ugradbenog ormara po mjeri, od idejnog nacrta sve do izbora materijala, boje i raznih dodataka za uređenje unutrašnjosti ormara.