Dječje sobe


DJEČJE SOBE PO MJERI

Sami možemo, kombinirajući dekore i veliku paletu boja, dizajnom izraditi zabavne dječje i mladenačke sobe prilagođene i djevojčicama i dječacima. A i naši stručnjaci Vam u tome mogu pomoći tako da za svoje dijete kreirate funkcionalan, a ujedno i moderan, zabavan prostor za igru, učenje, odrastanje…

Osnovni elementi u opremanju dječje sobe su krevet, ormari i police, radni stol i stolac za školarce

Dječje sobe izrađujemo po mjeri. Kupcima savjetujemo da prilikom uređenja dječje sobe ne treba pretjerivati s mnogo namještaja, već obvezno ostaviti dovoljno slobodnog prostora za dječju aktivnosti i igru.

Ovisno o tome je li namijenjena za jedno ili dvoje djece, dječje sobe možemo prilagoditi i izraditi krevet za jednu osobu, krevete na kat za dvije osobe ili krevet s ladicom u koju je smješten dodatni krevet. Takođe dobro je postaviti i noćni ormarić kako bi dijete na njega moglo smjestiti lampu, odložiti knjigu ili napitak koji noću konzumira.

A u sobi školarca obavezan element je radni stol. Najbolje ga je smjestiti tako da se omogući dolazak prirodne svjetlosti s lijeve strane odnosno desne strane, ako je dijete ljevak. Ormare treba prilagoditi potrebama djeteta za spremanje odjeće, knjiga, školskog pribora, igračaka i ostalog.