Dekori PVC

Home »  Materijali »  Dekori PVC

VEKA  – PALETA BOJA

Za više boja u životu   

Vrata i prozori u boji daju poseban čar svakom domu. VEKA nudi široku lepezu boja i tekstura ‘drveta’ koja može zadovoljiti ukus i onih najprobirljivijih. Boju prozora možete izabrati u skladu s bojom fasade Vaše kuće ili zgrade. Trake u boji se mogu postaviti na jednu ili obje strane i dozvoljavaju bezbroj kombinacija, ako želite da Vam je boja unutrašnje strane prozora drugačija od vanjske.  

VEKA-window_FARBEN1Provjerena kvaliteta

Što se tiče površine profila u boji, VEKA postavlja visoke standarde kvalitete, kao i kod ekstrudiranja profila. Naš proizvodni proces osigurava strukture i boje koje su veoma otporne na sve vremenske neprilike i vremenom ne mijenjaju boju – čak i pri jakom sunce ili ekstremnoj morskoj klimi.

> Za detaljan pregled dekora pogledajte
Katalog FARBEN u PDF formatu

NAPOMENA: Klikom miša na sliku otvarate PDF katalog

VEKA Showroom

Sa samo par klikova mišem, možete doživjeti interaktivni svijet Veka proizvoda: Izborom jedne od nekoliko građevina, otvorit će Vam se mogućnost odabira ugradnje različitih tipova prozora i vrata, te saznati zanimljivosti o tehnici Veka PVC profila.

[popup url=”http://www.veka.de/veka/showroom/_showroom/flash/apploader.swf” height=”585″ width=”940″ scrollbars=”yes” alt=”popup”]>>START SHOWROOM[/popup]


Reciklaža

U Behringer – Nemačka, VEKA Umwelttechnik GmbH posjeduje najmodernije postrojenje za reciklažu PVC-a. Ovdje se vrši kompletna reciklaža PVC-prozora, vrata, roletni i PVC-panela, od sjeckanja do automatskog sortiranja materijala. Naravno ovo se podrazumijeva i za profile u boji. Najmodernija tehnologija prepoznaje boje i odgovarajuće sortira materijale. PVC dobijen reciklažom, se bez imalo gubitka na kvalitetu ponovno upotrebljava u proizvodnji novih profila.

Comments are closed.

BizStudio-lite Theme by SketchThemes